Lundbergs Fastigheter kundanpassar med ventilation från Airmaster

Hösten 2019 flyttade Drottning Blankas Gymnasieskola in i nyrenoverade lokaler i Gårda i Göteborg. Fastigheten på Anders Persongatan 18 ägs och förvaltas av Lundbergs Fastigheter, en av Sveriges största privata fastighetsägare.
Lundbergs

Drottning Blankas Gymnasieskola i Gårda i Göteborg

Hösten 2019 flyttade Drottning Blankas Gymnasieskola in i nyrenoverade lokaler i Gårda i Göteborg. Fastigheten på Anders Persongatan 18 ägs och förvaltas av Lundbergs Fastigheter, en av Sveriges största privata fastighetsägare. I huset bedrevs tidigare kontorsverksamhet och en större ombyggnation gjordes i samband med att skolan blev ny hyresgäst.

I projektet ingick att byta ut ventilationen då det inte fanns tillräckligt med kapacitet kvar i centralaggregatet för att ventilera lokalerna. Kravet på de nya aggregaten var att de skulle vara energisnåla, enkla att installera, uppkopplade med full åtkomst samt att aggregat och till- och frånluftdon skulle vara ljudlösa. Valet föll på Airmaster som levererat tre olika typer av aggregat till fastigheten - AM 800, AM 500 och AM 300. För installationen stod Västvent.

Styrningen och administrationen sköts centralt genom Airmasters IoT-lösning ”Airlinq Online”, från en vanlig web-browser via dator, surfplatta eller telefon. Genom Airlinq Online få man även en överblick av till exempel larm och kontroll av CO2-koncentration.

Vi är mycket nöjda med både aggregaten och den support vi fått. Airlinq Online är ett bra styrsystem som passar den aktuella verksamheten väl, säger Arvid Nyqvist, miljö- och energiansvarig på Lundbergs Fastigheter.

Välkommen att kontakta oss på Airmaster så berättar vi mer om möjligheterna med en decentraliserad ventilation.

Redo för luftombyte

Hos Airmaster är vi ”decentrala” ända in i själen. Vi kan skapa det bästa inomhusklimatet och därmed den bästa trivseln genom att vi har känslan för det enskilda rummet och dess användares behov – och för att vi hela tiden strävar efter att bli bättre på det vi gör.

 

Nyhetsbrev