Frisk luft till träning

Idrottsanläggningar upplever speciella utmaningar med att erbjuda/hålla en konstant och bra luftkvalitet. Lokaler för RPM (spinning), yoga, gruppträning eller omklädningsrum – alla har olika belastning, och därför olika behov för luftombyte
// 1. september - 2019

Fasadgaller i nytt aerodynamiskt design

Airmaster lanserar ett nytt fasadgaller som med sin speciella geometri och aerodynamiska konstruktion gör det möjligt att minska hålgenomföringen på fasaden vid installering av ett AM 1000 ventilationsaggregat. Där man tidigare har använt en Ø400 mm genomföring, är det numera tillräckligt att använda en Ø315 mm genomföring – utan extra tryckförlust eller medryckning av regnvatten.
// 23. april - 2019

Hur mycket energi kostar det per år att hålla en skolklass frisk?

Här är ett exempel på ett klassrum med 28 personer i rummet…
// 27. mars - 2019

Hur integreras decentral ventilation i rummet?

I alla rum och byggnader är det olika möjligheter för hur ventilation kan integreras. Det tänkte man på hos Airmaster när man utvecklade serien av vägghängda ventilationsaggregat till skolor, kontor, konferensrum osv.
// 11. februari - 2019

Varför decentral ventilation

Låg energiförbrukning, differentierande driftstider, enkel anpassning för individuella behov och möjlighet för etappvis installering är några av svaren på varför det är en god ide att välja decentral ventilation i stället för central.
// 6. september - 2018

Ny filterstandard – EN ISO 16890

Partikelluftfilter för ventilation ska från den 1 juli 2018 uppfylla kraven i den nya filterstandarden EN ISO 16890 som ersätter SS-EN 779:2012. Alla Airmaster-anläggningar som beställs från den 1 juli levereras därför med filter enligt den nya standarden EN ISO 16890. Filtren kommer att vara märkta med de nya beteckningarna.
// 18. juni - 2018

Är du förberedd på en varm sommar?

Vi hos Airmaster är det, med vårt nya decentraliserade ventilationsaggregat med värmeåtervinning och kylmodul i en och samma produkt. Det nya aggregatet, AMC 150, ger dig frisk luft och komfortkylning på samma gång.
// 11. juni - 2018

Besök oss på Nordbygg

Vi finns i monter A43:40 på Nordbygg, kom och besök oss och låt oss få ett snack om dina möjligheter för att få ett bra inomhusklimat med en decentral ventilationsanläggning. Vi demonstrerar också gärna hur enkelt anläggningarna styrs via Airmasters cloud-baserade Airlinq online.
// 28. mars - 2018

Nu bliver det ännu lättare och billigare att få tillgång till Airmaster Airlinq® Online

Alla som dagligen arbetar med projektering och installation av BMS system i såväl nyproduktion som ROT sida vet hur svårt det kan vara att få BMS systemen att fungera från dag ett.
// 1. augusti - 2017

Airmaster lanserar ny AM 150

Nu lanserar Airmaster en splitterny AM 150 som ersätter den tidigare AM 100. Den nya AM 150 har ökad luftkapacitet, lägre energiförbrukning och högre värmeåtervinning, vilket innebär lägre driftkostnader – dock utan att kompromissa med det goda inomhusklimatet.
// 6. juni - 2017
 | 1 2  >

Här >

Dimensionera ditt aggregat

Anmäl dig vårt
nyhetsbrev


Anmäl här!