// 1.8.2017

Nu bliver det ännu lättare och billigare att få tillgång till Airmaster Airlinq® Online

Alla som dagligen arbetar med projektering och installation av BMS system i såväl nyproduktion som ROT sida vet hur svårt det kan vara att få BMS systemen att fungera från dag ett.
 

NU KAN DET NÄSTEN INTE FÅS ENKLARE
Alla som dagligen arbetar med projektering och installation av BMS system i såväl nyproduktion som ROT sida vet hur svårt det kan vara att få BMS systemen att fungera från dag ett.

I höstas introducerade vi Airmaster Airlinq® Online som är en professionell webbportal för Ethernet-anslutna Airmaster ventilationsanläggningar. Portalen är en molnbaserad tjänst där servrarna som hanterar kommunikationen med anläggningarna finns i "molnet". Airlinq Online är utformad för att hantera, övervaka och styra ventilationslösningar för en eller flera anläggningar.

Idag, 10 månader senare har mer än 1500 decentrala ventilationsanläggningar från Airmaster access "i molnet”

NYHET !
VI FÖLJER MED I UTVECKLINGEN

Airlinq Online har vidareutvecklats så att systemet nu kan ställas in i kombination med ett Airlinq® BMS-system. Detta innebär att mellan Airmasters ventilationsanläggningar dras en busskabel och att endast en anläggning behöver ha tillgång till Internet. Internet anslutning antingen via nätverksuttag eller GSM. Den nya buss lösningen möjliggör att Airlinq Online nu är ännu enklare och billigare än till exempel en traditionell BMS-lösning.Vi utvecklar ständigt vår Airlinq Online portal och du kommer alltid att ha tillgång till en uppdaterad portal med de senaste funktionerna.

SÄKERHET
Även om vi vill ha öppenhet så är säkerheten av största vikt hos Airmaster. Därför är all kommunikation säkert krypterad. Detta gäller såväl mellan användare och servrar samt mellan ventilationsaggregat och servrar. Du behöver därför inte oroa dig för hackare när du använder Airlinq Online.


SILKEBORG KOMMUN, DANMARK, OM AIRMASTER AIRLINQ® ONLINE

Ingeniør Thomas Kjems Lyngvad fra Energi og Teknik i Silkeborg Kommune, fortæller...(dansk)

” I Silkeborg Kommune arbejder alt teknisk personale i teams og der findes ikke længere fast personale i vores ejendomme. Dette betyder, at IT løsninger til fjernovervågning og drift af vores tekniske installationer er kraftigt efterspurgte og under konstant udvikling. I efteråret 2016 fik vi monteret 45 decentrale ventilationsanlæg med opkobling til Airlinq Online”.

► Läs här hela Thomas berättelse om Silkeborg Kommuns behov och hur de fick den perfekta lösningen med Airmaster Airlinq® Online


 
Tillbaka till översikt

Här >

Dimensionera ditt aggregat

Anmäl dig vårt
nyhetsbrev


Anmäl här!