Inomhusklimat i världsklass

... tänk om vi kunde utveckla ventilationsaggregat som tog hänsyn till vårt beteende, våra behov och vår komfort. Och tänk om behovsstyrd mekanisk ventilation med värmeåtervinning kunde vara en del av den rätta energilösningen för framtidens renoverings- och byggprojekt.

Det var den uppgiften och äffärsidén Henrik Stæhr och Kim Jensen utformade 1991, när de startade Airmaster i Aars, Danmark.

Och ja, det lyckades. Vi har ett program av decentrala ventilationsaggregat, där dyra och energikrävande kanaldragningar har ersatts av energieffektiva och flexibla helhetslösningar utan onödig energiförbrukning.

Höga prestanda, intelligent behovsstyrning och en mycket låg ljudnivå placerar Airmaster i världsklass.

Vi använder en mycket stor del av våra totala resurser på produktutveckling och dokumentation. Totalt arbetar mer än 10% av våra medarbetare med utveckling och dokumentation.

Vi samarbetar med bland annat med Aalborg Universitet och Danmarks Tekniske Universitet omkring ny teknik. Vi deltar också i flera forskningsbaserade projekt om framtidens effektiva decentrala ventilationslösningar. Vår elektronik EMC-testas enligt de strängaste kraven vid erkända laboratorier
(EMC = Electromagnetic compatibility).

Kort sagt - Airmasters ventilationslösningar ska vara de bästa lösningarna när det gäller energieffektivitet samt ett bekvämt och hälsosamt inneklimat.

 

 

 

 

 


Airmaster A/S ägs fortfarande av
Henrik Stæhr och Kim Jensen

 

 

 

 

Här >

Dimensionera ditt aggregat

Anmäl dig vårt
nyhetsbrev


Anmäl här!