Ventilation och inomhusklimat

 

 

Frisk luft är en mänsklig rättighet. Utifrån den devisen har Airmaster utvecklat marknadens mest energieffektiva och tystgående, decentrala ventilationslösningar med värmeåtervinning – ventilationslösningar som kan användas i alla slags rum och fastigheter.

Kunskap om Airmasters decentrala ventilation

Airmasters decentrala ventilationslösningar minimerar fastighetens energiförbrukning för ventilation. Tack vare den intelligenta styrningen ventileras det endast i de rum där det behövs och när det behövs. Ingen energi slösas i onödan. Ventilationsaggregaten är behovsstyrda, självständiga enheter som också kan fungera i ett nätverk och integreras i ett intelligent fastighetssystem, t.ex. med hjälp av Airmasters API. Ventilationsaggregaten är utrustade med filter som dels ser till att endast ren luft kommer in i lokalen, dels filtrerar frånluften för att skydda ventilationsaggregatet och därmed öka systemets livslängd.

 

 

Airmaster har levererat mer än 100 000 decentrala ventilationsaggregat som bidrar till ett sunt inomhusklimat i skolor, daghem, kontor, möteslokaler, kliniker, restauranger, gym och många andra platser där vi uppehåller oss för arbete eller fritid.

Rekommendationer från REHVA

Med denna information önskar vi att kommunicera råd och rekommendationer som vi mottog från REHVA i april 2020. 

Lagskriftning för inomklimat och ventilation

Airmasters decentraliserade ventilationslösningar uppfyller gällande lagkrav:

Arbetsmiljöverket

Ansvar för ventilation

Relevanta länkar

Redo för luftombyte

Hos Airmaster är vi ”decentrala” ända in i själen. Vi kan skapa det bästa inomhusklimatet och därmed den bästa trivseln genom att vi har känslan för det enskilda rummet och dess användares behov – och för att vi hela tiden strävar efter att bli bättre på det vi gör.

 

Nyhetsbrev