Fallhistorier och användningsexempel

Inomhusklimat och ventilation i skolor och institutioner

Inomhusklimat och ventilation på kontor

 

 

Ett bra inomhusklimat på kontoret bör vara en självklarhet. Vi tillbringar många timmar framför skärmen och behöver frisk luft till hjärnan.

Bättre inomhusklimat - bättre träning

Idrottsanläggningar upplever speciella utmaningar med att erbjuda/hålla en konstant och bra luftkvalitet. Lokaler för RPM (spinning), yoga, gruppträning eller omklädningsrum – alla har olika belastning, och därför olika behov för luftombyte.

De individuella behoven för luftbyte och eventuellt också komfortkylning, kan justeras med hjälp av Airmaster, på ett väldigt effektivt sätt till och med. Airmasters serie av decentrala ventilationsaggregat är utformade till olika storlekar av rum och till olika former av användning.

Ett Airmaster ventilationsaggregat kan också upprätthålla bra luft i rum med hög luftfuktighet, som omklädningsrum. Aggregatet ställs in så att det körs på bestämda tidpunkter, och det kan kombineras med olika givare, t.ex. en hygrostat som registrerar luftens relativa fuktighet. En hygrostat används ofta för att ändra aggregatets drift från grundventilation till full drift när den önskade relativa luftfuktigheten överskrids.

Redo för luftombyte

Hos Airmaster är vi ”decentrala” ända in i själen. Vi kan skapa det bästa inomhusklimatet och därmed den bästa trivseln genom att vi har känslan för det enskilda rummet och dess användares behov – och för att vi hela tiden strävar efter att bli bättre på det vi gör.

 

Nyhetsbrev