Hoppa till huvudinnehållet

Vi ger vår framtid det bästa inomhusklimatet

Vi ger vår framtid det bästa inomhusklimatet

Bra inomhusklimat Bra liv

Bra inomhusklimatBra liv

Ett bra inomhusklimat påverkar vårt välbefinnande, humör, energi, kreativitet och inlärningsförmåga.

Det hjälper småbarn att göra nya upptäckter. Det hjälper barn på dagis att utveckla nya färdigheter och skolbarn att hålla sig koncentrerade i klassrummet.

Hos Airmaster lägger vi vår passion och kunskap på att förnya, testa och utforma lösningar som ger det bästa inomhusklimatet med lägsta miljöpåverkan för vår framtid.

Våra grundare Kim Jensen och Henrik Stæhr
Våra grundare
Kim Jensen och Henrik Stæhr

Allt började med en fantastisk idé som var före sin tid...

Vår historia

När våra grundare Henrik Stæhr och Kim Jensen startade Airmaster 1991 hade de en enda grundidé i åtanke. De ville utveckla ett smartare ventilationssystem som gav bra inomhusklimat utan att slösa energi på oanvända områden och kanalsystem.

Vidare fram till idag Airmaster är marknadsledande inom decentral ventilation. Våra enheter installeras i varje rum eller område och ventilerar byggnader på ett lokalt sätt till skillnad från en större central enhet.

Vi erbjuder det mest omfattande produktsortimentet på marknaden för att passa alla behov. Med mer än 100.000 installerade enheter i industriella, kommersiella och offentliga byggnader över hela världen är vi en erfaren och pålitlig partner.

Vi finns fortfarande kvar där allt började, i norra Danmark. Idag har vår familj vuxit till över 200 passionerade kollegor som i nära samarbete ser till att vi levererar det bästa inomhusklimatet.

Vi är specialister på inomhusklimat

Vi är hängivna höga standarder

Vi insisterar på att höja kvaliteten i allt vi gör. Vi säkerställer vår höga standard genom att ha allt samlat under samma tak i Danmark inklusive vår stora specialist inom produktion.

Mer än 10 % av vår personal ägnar sig åt att utforska nya produkter, funktioner, teknik och design på vår egen forsknings- och utvecklingsavdelning.

Innovativt inomhusklimat i vårt testcenter

Innovativt inomhusklimat i vårt testcenter

 

Som en av få i vår bransch har vi vårt eget toppmoderna testcenter med moderna anläggningar som lufttäta och ljudisolerade områden.

Detta gör att vi kan testa under olika förhållanden, dokumentera effekter och se till att våra lösningar passar våra partners behov.

Vi vet mycket om inomhusklimat och vi finns här för att hjälpa dig att hitta rätt lösning.

Hos Airmaster drivs vi av fyra kärnvärden.

Är du intresserad av att bli en del av Airmaster?

Vi söker alltid efter fantastiska människor som vill bli en del av vår familj och hjälpa oss att tillhandahålla bra inomhusklimat.
Vi söker ofta nya medarbetare inom produktutveckling, produktion och montering samt försäljning och marknadsföring.

Du är alltid välkommen att kontakta oss.

Läs mer här